Reading Mode

Välgörenhet, EM och skojtävlingar 2013-07-18

Sandra

Välgörenhet, EM och skojtävlingar 2013-07-18

Välgörenhet, EM och skojtävlingar 2013-07-18

Sista tiden har varit lite blandat med spel,  träning och longdriving. Direkt efter sista rundan på Botkyrka körde jag ner till Malmö för EM i longdriving, det var inte min dag och jag slutade 2:a efter Jessica som slog mig för första gången! Jag var inte alls i form och slog inte bra på hela dagen! Bättre gick det för brorsan som slutade 3:a :) Dagen efter EM spelade jag en scramble på Hills. Vi spelade den längst bak, tee 70 för killar och 61 för tjejer. Tuffa flaggor och snabba greener! Superskoj var det och jag spelade med ett härligt gäng grabbar! Veckan efter började jag med en sponsordag för att senare i veckan åka ner till Skåne för en välgörenhetstävling, Idrott för alla. Där inleddes dagen med uppvisning av Jocke Haeggman, efter honom slog Jessica och jag lite drivar vilket var mycket uppskattat! Vi spelade sedan scramble och på kvällen var det prisutdelning och auktion. 150 tusen drogs in under dagen! Pengarna går till funktionshindrade idrottande ungdomar! Nu har jag och Henrik haft några dagars semester! Underbart :)