Reading Mode

TACK ❤️ 2014-11-22

Sandra

TACK ❤️ 2014-11-22

TACK ❤️ 2014-11-22

Jag kan inte nog tacka alla som varit runt om kring mig senaste tiden! Familj, vänner, coacher och sponsorer. Hela året har varit full fart med tävlingar och träning. Tack vare er har jag kunnat köra på med mitt och det hade inte varit samma sak utan ert stöd! Jag är oerhört tacksam! Välkomnandet när jag kom hem från VM kommer jag aldrig att glömma! Den chocken när jag kommer ut i ankomsthallen på Landvetter och det står 15 personer där med musik, konfetti och stora plakat! Benen skakade, hjärtat tog ett skutt och tårarna gick inte att hålla tillbaka! Underbara ni ??. Vill ge ett extra tack till Mamma, pappa och bror Peter. Min tränare Mikael Detterberg, mitt bollplank och mentor Michael Bolin. Min förebild och Coach Helen Alfredsson. Min clubbmakare Peter Almgren. Min PT, massör och naprapat Caroline Halsöy. Alla mina sponsorer och sist men inte minst alla mina härliga vänner som alltid ställer upp och finns där! Tack, tack, tack!