Reading Mode

På plats i Mesquite för VM! 2014-09-20

Sandra

På plats i Mesquite för VM! 2014-09-20

På plats i Mesquite för VM! 2014-09-20

Jag landade i måndags kväll i Las Vegas. Tisdagen tillbringade jag alldeles själv i Vegas. Det var min ta hand om mig själv, jetlagdag = egodag! Vaknade supertidigt såklart! Började dagen med gymmet, fortsatte sedan vid poolen. Eftermiddagen ägnade jag åt att strosa runt på strippen, kolla in shoppingen och avslutade sedan dagen med en smarrig middag! Jag har åkt hit själv i år! Saknar såklart brorsan, farsan och de andra grabbarna som brukar vara här!! Jessica och hennes kille landade tisdag kväll, skönt att jag har dom att hänga med och dela bil med :) Vi slog lite bollar på onsdagen i Vegas innan vi for vidare till Mesquite! Jag har nu kört några träningspass sedan vi kom hit och känner att slagen börjar sitta :) Longdrivingklubban är ju lite längre och har lite lägre loft än min speldriver som jag har på banan vilket har gjort att det tagit några träningspass att komma in i det! Jag har ju i år valt att fokusera helt på golfen under säsong och därför pausat longdrivingen tills för 1 och 1/2 vecka sedan. Imorgon bitti kör jag sista träningspasset och på söndag eftermiddag börjar det! Ska bli så kul och kommer göra allt för att ta tillbaka min titel!!! Mellan träningspassen är det underbart att vi har poolen att svalka oss i, det är nämligen närmare 40 grader här!