Reading Mode

I Las Vegas igen! 2014-11-04

Sandra

I Las Vegas igen! 2014-11-04

I Las Vegas igen! 2014-11-04

Det är lite drygt en månad sedan jag vann Remax World Longdrive Championship för tredje gången. Jag är nu tillbaka i Las Vegas för herrarnas topp 8 final. Jag kom i lördags kväll, upphämtad i Limousine, behövde inte checka in utan blev visad direkt till rummet. I rummet var det uppdukat med champagne, frukt, ost etc. Fick leva mig in i hur det är att vara "superstar" för ett tag :) De tar verkligen väl hand om mig här! I söndags var det welcome reception då då grabbarna och jag blev presenterade. I går spelade jag pro am, vi hade en fantastisk dag och slutade på 2:a plats :) I kväll är det dags för grabbarna att göra upp om VM-titeln. Jag ska nu spela ytterligare en pro am. Sen ska jag hålla i en clinic för juniorer och slå lite slag innan killarna sätter igång :) Joe Miller är vår enda Europé så självklart hejar vi för fullt på honom ikväll! Var ute och åt middag med Team Miller igår, mycket trevligt! 250 000 dollar står på spel och the winner takes it all!!!