Reading Mode

Grymma sista dagar i Las Vegas! 2014-11-10

Sandra

Grymma sista dagar i Las Vegas! 2014-11-10

Grymma sista dagar i Las Vegas! 2014-11-10

Jag har nu varit i Vegas för 5:e gången och jag älskar det! Det finns allt! Sol och bad, golf, shopping, shower, naturupplevelser, all typ av mat och alla typer av människor! Jag trodde jag hade sett det mesta där, men har upplevt mer de sista två dagarna i Vegas än vad jag gjort de andra resorna tillsammans! Jag har hängt med Jason, Joe Millers massör som också var kvar. Tävlingen var ju i tisdags och i onsdags åkte alla andra här ifrån. Torsdagen hade jag en egen dag, med golf, gym, och lite poolande. I fredags var Jason och jag i Down Town Las Vegas, helt fantastiskt! Mycket bättre än jag hade föreställt mig! Vi hängde på Fremontstreet som är en lång gata med barer och restauranger, med tak så det var liksom, inne och ute på samma gång! På flera ställen längs vägen var det band som spelade och i "taket" var det som en linbana. Vi bestämde direkt att den måste vi ju åka :) Strax där efter var vi uppe i Slotzilla, som den kallas och vi for som superman genom hela Fremontstreet! I går åkte vi helikopter över Grand Canyon, en helt orolig upplevelse! I går kväll var vi på The ultimate show. Absolut det bästa i teater/cirkus/show väg jag har sett!! Trots att jag älskar Vegas känner jag mig nu redo att åka vidare till Orlando för en veckas träning med Helen Alfredsson