Reading Mode

Golfevent på Bro Bålsta 2013-09-12

Sandra

Golfevent på Bro Bålsta 2013-09-12

Golfevent på Bro Bålsta 2013-09-12

Har idag varit med på Segmentas golfevent på Bro Bålsta Gk. Det var en tidig morgon och dimman låg länge tjockt tills den släppte och det blev en underbar dag :) Jag stod på hål nr 6 och utmanade gänget! Inte helt lätt hål att träffa fairway på med min naturliga fade ;) jag kämpade på hela dagen med drawn :) jag tävlade mot deltagarna med min 10.5 gradiga Taylor Made driver och sedan slog jag en boll i fullt ös med min förlängda lågloftade geekdriver, | klubban jag ska tävla i VM med nästa vecka! Det var 30 lag med så jag har slagit ca 60 fokuserade drivar idag! Det var en hel del som klådde mig då jag stundtals missade fairway, men ingen nådde upp till min längsta för dagen :) Under lunchen efter fick jag berätta lite om mig, min golf och mitt tävlande i longdriving. Tack Jocke Kulmin och Segmenta för en fantastisk dag :) Det är en trött tjej som är på väg hemåt nu för uppladdning inför Vegasresan och VM som bär iväg på lördag! Tur att snälla pappa är med mig och kör!