Reading Mode

Event på Bro Hof för Swedish Match! 2014-08-30

Sandra

Event på Bro Hof för Swedish Match! 2014-08-30

Event på Bro Hof för Swedish Match! 2014-08-30

I tisdags hade Swedish Match sin final tävling, General Golfen på Bro Hof. Dagen började med att jag hade en clinic på drivingrangen. Gänget fick vara med på en uppvärmning av kroppen. Jag fortsatte sedan att visa lite olika slag som kan behövas i olika situationer. Som långtslående kan man ju hamna i diverse olika lägen. Tillsist åkte såklart drivern fram. De fick sedan testa lite olika drivers som jag hade med mig. Både av mina förlängda 7.5 graders och brorsans 5 graders 48.5 tums longdriving drivers :) Efter detta serverades det lunch och sen var det dags för spel. Jag var placerad på hål nr 1 på stadium course. Jag stod på vit tee och utmanade grabbarna från gul tee. Trots regn och blåst hade vi en mycket trevlig och rolig dag! Alla var glada, gladast var väl de som drev ut mig under dagen ;) Tack till Swedish Match och till Jocke Kulmin på Segmenta som ordnade eventet!