Reading Mode

Driverclinic innan pro amen på Onsjö! 2014-08-24

Sandra

Driverclinic innan pro amen på Onsjö! 2014-08-24

Driverclinic innan pro amen på Onsjö! 2014-08-24

Denna veckan spelades Letaccess/Nordeatour i Vänersborg på Onsjö Gk. Jag hade blivit tillfrågad att hålla i en clinic innan pro amen. Jag började med att snacka lite om livet på touren, hur det funkar med longdriving, om när jag slog världsrekord och hur det är att vinna VM. Detta undertiden spelarna käkade brunch. Efter det fortsatte jag sedan på drivingrangen och slog lite drivar. Sedan fick de som ville testa mina 7 graders lite förlängda drivar och de som vågade fick även testa lillebror Peters 5 gradiga 50 tums driver! Att mitt lag sedan blev 5:a med våra 86 poäng gjorde ju dagen ännu bättre :) jag spelade med lag eko ägg med Alex, superduktiga 10-åriga Lukas och hans pappa Martin. Vi hade en härlig dag på banan! Dagen efter var det en artikel om tävlingen och om mig i den lokala tidningen ttela