Reading Mode

Bortgiven i 50-års present! 2014-04-15

Sandra

Bortgiven i 50-års present! 2014-04-15

Bortgiven i 50-års present! 2014-04-15

Inte varje dag någon ger bort en i present. En kompis hörde av sig och sa att hans chef var golftokig! Han undrade om han fick ge bort "mig" i 50-årspresent. Jag tyckte att det lät som en kul grej och sa ja! Det blev en härlig dag på Hills GK! Marianne som hon heter fick hänga på mig under en träningsdag och så fick hon lite tips såklart! Vi började med närspel på förmiddagen, efter lunch slogs det bollar på rangen och hon fick självklart lite tips på hur hon skulle få några extra meter i drivern! Vi avslutade sedan dagen inne på Hills fantastiskt fina gym. Jag körde på och tänkte att hon skulle få det tufft på gymmet, men det var helt klart krut i 50-åringen, jag var mycket imponerad! Bra jobbat Marianne :)