Reading Mode

Barngolfen 2016-08-16

Sandra

Barngolfen 2016-08-16

Barngolfen 2016-08-16

Barngolfen är alltid ett utav årets höjdpunkter! Det är en dag där företag, kändisar, idrottsprofiler och golfproffs samlas på Hills GK och tillsammans samlar in pengar till förmån för Drottningsilvias barn och ungdomssjukhus. Den gick av stapeln i juni och för mig var det 8:e året i rad som jag var med. Mitt första år fick jag hålla i en driverclinic. Sista åren har jag spelat. I år hade jag förmånen att få spela med hockeyspelaren Carl Klingberg och trevliga grabbar från Piwa Food. Eventet växer och växer och i år drog vi in 3.5 miljoner! Brorsan Peter stod och sålde drivar på ett hål, något han gjort i flera år nu och satte rekord på 57000 kronor till barnen! Grymt härlig dag som vanligt! Passade såklart på att hänga lite med mina härliga vänner Lill-Babs och Prinsessan Birgitta :