Varmt och svettigt på Guldkusten!

Här har vi det jätte bra, prostate fina träningsområden och fint väder, men det är varmt, mycket varmt och fuktigt! Lite omställning att resa från -10 till +35 Vi svettas som bare den! Det har varit tuffa och intensiva dagar med fys tidigt på månarna och sen träning och spel fram till sena eftermiddagarna.

Så var det då efter lite drygt en vecka dags för tävling. Det märktes redan när vi anlände veckan innan att det här var en stor tävling! Mycket engagemang med tält, stora läktare, reklamskyltar och fullt med folk som arbetade för att fixa i ordning allt till tipp topp.

Jag fick starttid 07.20 första dagen, skönt med tidig start tänkte jag, inte så varmt. Ack så fel jag hade, redan strax efter 6 var det tropisk klibbig värme! Första nio var lite trassliga, men efter en birdie på nian vände jag på +2. Sedan flöt det på med par och så till sist en birdie till på 18:e. Jag avslutade dag ett på +1, vilket jag var med på och tyckte var helt ok första tävlingsrundan för året.

Dag två var inte lika kul… Jag hade det kämpigt redan från början. 5 fairway träffar, 8 greenträffar och 36 puttar… Det blev alltså tyvärr bara två dagars spel så nu är det bara att ta nya tag och träna vidare! Stackars Lena som tvingats bära bagen i värmen, då vagn, ur media synpunkt inte var tillåtet åker hem på måndag. Sofia och jag kommer att vara kvar och träna en vecka innan vi for vidare till Sydafrika.

Kram Sandra