Telia på Nynäshamn Gk

Så fort vi var klara på Smådalarö bar det iväg till Nynäshamn. Nu var det dags att ta nya tag för en ny tävling. Jag kände att det var läge och spara lite på krafterna så jag valde att gå runt banan ons eftermiddag istället för att spela in så att det inte skulle bli så sent.

På torsdagen var det Pro Am, viagra order det var som vanligt mycket trevligt, jag spelade bla annat med Martin Dahlström som arbetar med touren och både han och jag började med att driva greenen på ett slag på vårt första hål i shotgunen, hål nr 6, par fyra. Det var kul och vi började båda två med varsin birdie. Att slå drive på det hålet var väl kanske inte den säkraste strategin, men det blev ju bra!

Första speldagen när jag stod och värmde upp på rangen överraskade pappa med att komma! Det var kul, varken jag eller mamma visste att han skulle dyka upp, det var en glad surprise! Jag började tungt första nio med en dubbel och sen en trippel på det hålet som jag drev greenen igår. (Denna gången slog jag järn 5 ut istället för drive) Jag vände då på +5 och spelade lite bättre in, +1, men det hjälpte ju inte så mycket. Jag hade väl hittat spelet lite bättre än tävlingen innan, men det var fortfarande bergochdalbana. Ibland önskar jag att det satt en liten filur på axeln som var med och kunde läsa mina tankar och se mina handlingar och på så sätt kunde hjälpa mig med hur jag ska focusera och utföra saker på rätt sätt!

Dag 2, fortfarande en otrolig osäkerhet i spelet, +5. Hade hållt ihop spelet hyfsat, men tappade med bogies sista hålen. Denna tävling var det väl främst närspelet som krånglade, men nu måste det ske en förändring! Jag kan inte hålla på så här! Alltid är det nåt elände! Är det inte utslagen så är det inspelen eller chip och putt som inte funkar. Ja, eller som förra tävlingen, allt! Nästa tävling är det Öijared och det är ju som hemma, men sen ska jag vara lite ledig, det känns som det är läge att vila lite och träna.

Kram Sandra