Telia på Ängelholm

Hej, buy äntligen en hyfsad runda!!! 72, cheap (+1) idag (rond 2) Började med 8 raka par, price birdie på 9:an, kände att det flöt på bra… sen kom en dipp 10:an, 11:an med bogie, dubble. Bet ihop och höll bra fokus hela vägen imål! Skönt för självförtroendet!

Veckan började inte perfekt precis… kände mig seg och mådde kass på inspelsvarvet, men det var tryckande värme och åska i luften så jag tänkte att det nog berodde på det. Sen dagen efter på Pro Amen kände jag mig förtfarande konstig och nös som en idiot, men tänkte att det måste vara värmen ihop med alergi. Pro Am-dagen var jättetrevlig, spelade med tre mysiga damer och vi lyckades raffa åt oss andra platsen, (delad 1:a med högre hcp). När jag kom imål efter Pro amen mådde jag inte alls bra och när jag sen satte mig i bilen kände jag att jag hade feber och började få ont i halsen. Det blev raka vägen till apoteket och köpte alla tänkbara piller + en termometer som visade att jag hade över 38 graders feber! Jag hade en fruktansvärd natt! Vaknade på morgonen efter att ha legat i sängen i 13 timmar. Febern hade lyckligtvis gått ner, men jag mådde fortfarande kass…

Jag hade sen start, som tur var dag 1, så jag hann med att sova en stund till efter frukost. Väl ute på banan kom adrenalinet fram och jag tog mig runt, men det var tufft i den 30 gradiga värmen, tur att mamma är med som caddie!

Jag är nu totalt +8, kommer att få en chans till imorgon och det ska bli superkul! Är nu hemma på rummet och kurerar mig! Rebecca, som tog studenten igår var nere med sin pappa och farmor och kollade på mig idag, kul och peppande med publik!

Kramar från Sandra