Stockholm!

Botkyrka
Mamma och jag var i Stockholm två veckor i juli. Den första tävlingen spelades på Botkyrka Gk. Jag spelade in och spelade pro am i strålande väder. Första speldagen hann jag bara till 3:e hålet innan det fick avbrytas pga åska och regn. Efter några timmar i klubbhuset var det dags för spel igen. Jag gick fyra över par och hoppades på revansch resterande två dagar. Så blev inte fallet… Vi satt i klubbhuset i två hela dagar och väntade på att regnet skulle gå över, order men det blev inget mer spel så tävlingen avgjordes efter endast 18 spelade hål.

Haningestrand
En dag ledig sen var det dags för spel på Haningestrands Gk. Även denna gång skvätte det från himlen, order | men blandades av solsken. Jag började första dagen med att vara tre över efter två hål. Sen på tredje hålet gjorde jag en eagle. Det vände spelet och jag kom in på par. Dag två gick jag fyra över. Tredje och sista rundan spurtade jag och gick ett under par. Med det resultatet klättrade jag och blev 7:a tillslut.

Under hela vistelsen bodde vi ute på Smådalarö gård, det var jätte mysigt. Synd bara att det inte direkt var något sommar väder…