Spel på Kokkedal, Danmark

Dagen efter hemkomsten från Finland var det dags att ta sig ner till Danmark. Det var Anders, herbal Lena och jag. Vi åkte på morgonen så att vi skulle vara nere vid lunchtid. Käkade lunch och sedan var det dags för inspel. Banan var rolig, några korta par fem hål som gick att nå på två slag och sedan så var det även några riktigt kluriga par fyra hål. På tisdagen spelade jag ett andra inspelsvarv och på onsdagen var det närspelsträning som gällde.

Torsdag och tävlingsdag nr 1, tidig start, 8.00. Jag spelade rätt så stabilt till en början, sedan trasslade jag till det på 14:e med en dubbel och sedan en dubbel till på 15:e, det har man inte råd med. Kom i och med detta in på +7 första dagen, tungt, men det var bara till att ta nya tag kommande dag.

Jag började dag nr 2 katastrofalt, kunde inte träffa bollen första fem hålen och var +4. Sedan när jag insåg att vidare spel var ett minne blott hände något… Jag började spela golf. Jag behövde inte fundera eller oroa mig, det kändes så rätt. Jag var totalt avslappnad och visste att det var mitt i fairway och in på green, nära pinnen som gällde. Med några puttar som trillat i kunde det blivit riktigt bra. Jag höll paret från femte hålet in och blev efter den hemska starten +4 för dagen. Detta räckte ju inte till, jag hade behövt –4. Denna dag fick Lena sällskap i publiken för mamma och pappa kom ner och tittade.

Jag har i alla fall lärt mig mycket de här dagarna, det har varit jätte nyttigt att ha Anders med. Ska man se det positiva i det här så var det ju nyttigt att Anders fick se både bra och dåligt spel utav mig inför framtiden.

Kram Sandra