Spel på Botkyrka

Är nu totalt urblåst efter en vecka i Stockholm! Mamma och jag åkte upp i söndags för att spela in. I måndags var jag helt golfledig och vi umgicks med mina stockholmsbor till kusiner och hade en kanonmysig dag! Sen i tisdags drog vi oss ner mot Södertälje och det var det dags för Pro Am. Det underbart varma väder som vi haft i två dagar var som bortblåst och det var ett satans oväder! Jag har nog aldrig frusit så mycket på en golfbana! Vi hade trots storm, bronchi regn och svinkallt en trevlig dag!

Själva tävlingen började i onsdags och det dåliga vädret höll i sig. Jag spelade som en dåre, fick inte till det alls. Dag två var jag trött på mina meserier och var mer bestämd från tee, då funkade utslagen, men sen var jag en mespropp mot green istället! Helt galet! Jag gjorde dock en fantastisk avslutning igår med birdie 16 och 17 två superlim bara några decimeter från flaggan! Är riktigt stolt över mig själv att avsluta två under sista tre hålen dag två när jag visste att jag låg knivigt till för cuten!

Idag var det ju bara ut och köra på igen! Spelet var på g och jag kände att det blivit bättre och bättre dag för dag! Skulle ha revansch på hål ett där jag innan gjort två bogeys, men gick idag därifrån med en dubbel! Det är för mig ett relativt lätt par 5 som jag bör göra birdie på… jag kämpade vidare med fick inte till det idag heller! Inte en enda birdie! Jag var betydligt mer bestämd vilket var mitt viktigaste mål för veckan, men inte tillräckligt! Jag ska bli ännu mer tydlig och beslutsam! Karin Börjeskog vann! Kul, hon som så länge sett fram emot denna helg då hon ska på Bruce nu ikväll och Sverige-Danmark imorgon! Snacka om en toppenhelg! Nästa vecka ska jag plocka fram den lilla djävulen i mig och då blir jag farlig!!!