Sol och värme i underbara LA

Är nu i LA för World Championship i longdriving! Helena Rhodin och jag landade måndag kväll. Tisdagen tillbringade vi i Hollywood! Vilken härlig dag, price jag som älskar kändisar! Åkte guidad tur och kollade in kändishem. Sen strosade vi runt på gatorna och turistade ordentligt! Fick se förberedelser inför en filmpremiär, order sale | inspelning av merlose place och så spanade vi såklart in kändisstjärnorna som smyckar trottoarerna! Tyvärr fick vi inte se så mycket kända ansikten… Några Merlose place skådisar och så ett gäng look a likes 😉

Onsdagen tillbringade vi i Santa Monica, myste runt på Venic beach och sen avslutade vi dagen med ett träningspass pa en drivingrange! Trodde vi skulle hitta en sån där fräck range som det finns i New York och som man ser på film med massa våningar, men vi fick nöja oss med en vanlig!

Torsdagen tog vi bilen öster ut mot öknen! Tävlingen är i Indio bortanför Palm Springs. Här är så vackert! Öken och berg runt om kring och massor av golfbanor! I går, fredag var vi och kollade in tävlingsarenan och gridden, det såg fint ut! 40 yards bredd, 10 yards smalare än vad det brukar, men det blir kanon det! Sen var vi iväg på en bana och slog lite bollar. Kvällen igår tillbringade vi på ortens casino, det var coctail party med arrangörerna och spelarna, mycket trevligt!

Idag är det dags för själva tävlingen! Ska bli så kul! Måste erkänna att jag känner mig ganska så nervös! Tyvärr blev vi inte alls så många som var beräknat från början, men den absoluta världseliten i longdriving är ju här så det ska bli så spännande att möta de allra bästa!

Här är sidan till tävlingen om ni vill veta mer och se hur det går! www.wldtw.com

Håll era tummar! Idag skall det slås långt!

Kram