Små Dalarö Gård

Måndag morgon var det dags för Marcus och mig att ta bilen upp till Stockholm. Vi var framme vid lunchtid, order käkade lite och sen gick vi ut och spelade ett varv på den mysiga niohålsbanan. Banan var fin, illness men lite torr av allt vackert väder så det hoppade och studsade en del. Jag spelade inte Pro Amen denna veckan så kl 07.00 på tisdagen gick jag och Sofia Edman ut och spelade banan en andra gång. Vi bodde ute på Små Dalarö Gård, jätte mysigt precis vid havet och banan, så under tisdagen kunde jag varva träning med lite bad. Det var perfekt att kunna svalka lite, särskilt med tanke på det varma härliga vädret.

Onsdag var det dags för tävling. Jag var lottad tillsammans med Catrin Nilsmark och Madelene holmblad. Jag som innan har önskat och tyckt det skulle vara kul att få spela med Catrin måste erkänna att det nu kändes lite nervöst! Catrin har ju vunnit på USA, Europa och Sverige Touren, spelat Solheim Cup och dessutom varit Kapten i Solheim. Nu spelar hon bara i Sverige bortsett från hennes gästspel på Evian Masters förra veckan.

Jag var lite skakis första hålet, men insåg sen att det inte var så farligt, hon var mycket trevlig och på något sätt fick det mig att första dagen hitta extra bra fokus! Jag spelade rätt så stabilt, men hade lite problem att få i puttarna. Med 38 puttar är det inte på lätt att få ihop en topp score… då hjälper det inte med 16 greenträffar varav en greenmiss hade carrie vid pinnen och spann av greenen. Vi spelade en typ av poängbogey. Par ger 0 poäng, birdie +2, eagle +5, albatross +8, bogey -1, dubbel eller med -3. Jag fick ihop +2 poäng första dagen och låg ok.

Dag 2 hittade jag inte samma fokus. Jag var spänd hela rundan, kunde inte slappna av alls. Jag hade tappat 5 poäng första 14 hålen, sen tog jag igen 4 med birdie 15, 16, men sen sket det sig med en dubbel = -3 och en bogey på sista. När cuten skulle dras var jag då -3 poäng totalt och kvalgränsen blev -4. Sista dagen spelade jag bättre igen gjorde 5 birdies och fick 4 + poäng. Jag önskar jag kan hitta samma lugn dag 2 som dag 1 och 3! Jag blev 24 i tävlingen. Jag känner att jag kan så mycket bättre! Känner att det sakta men säkert fortsätter åt rätt håll!

Kram Sandra