Små Dalarö Gård

Hej! Nu var det dags för Stockholm igen! Täby veckan innan hade jag en dålig och en bra runda vilket resulterade till en 8:e plats, clinic topp 5 fick dela på den 45000-iga prischecken.

Nu var det poängbogey spel på Små Dalarö Gård. Det är inte vanlig poängbogey, advice man får +2 poäng för birdie, here +5 för eagle, +8 för albatross, -1 för bogey och -3 för dubbel eller mer. Rolig spelform, lite annat mot vanlig slagtävling.

Jag hade inför denna vecka satt upp processmål som t.ex, tänka ett slag i taget, vara duktig med att assa och dissa och det allra viktigaste målet var att vara positiv, glad och må bra! Jag tycker att jag får klart godkänt med de flesta av målen, men självklart är jag inte nöjd med resultatet som bidrog till ännu en missad cut, med jag känner ändå att jag helt klart är på rätt väg och har börjat förstå att det inte går att tvinga fram resultat…

Första dagen gjorde jag två birdies och 6 bogeys och det blir ju -2 poäng, ingen superbra score, men eftersom jag bara hållit mig till birdies, par och bogeys så var jag ändå med på det resultatet.

Dag två var det tyngre, hade två dubblar första nio vilket bara det gav -6 poäng! Sen lite bogeys på det och bara en birdie så blev det inte så bra! Jag lyckades trots allt hyfsat denna dag med mina processmål;) Även med ett av mina andra mål att det aldrig borde bli mer än dubbel, helst borde det ju aldrig bli med än bogey, men dubbel som absolut mest och det målet höll jag ju också. Just denna tävling spelade det ju ingen roll om det blev dubbel eller mer för när vi puttat bogey- putten var det bara att ta upp och skriva streck vilket gav -3 poäng. Brorsan hemma var helt förskräck när han såg att det stod nio, tio slag (trots att det i själva verket var dubblar) på mig på två hål, men ett streck blir ju typ slaggolf automatiskt i datorn…