SAS Masters Kungsbacka

Jag såg mycket fram emot att spela på Hamra! Sist jag tävlade där var ett seriespel för minst 10 år sedan och då gick jag på par ett slag sämre än Sofie Gustavsson och hade en bit över 40 poäng! Tänkte att den här banan passar ju mig!

Mamma var med som caddie. Dag 1 blåste det storm!!! Jag slog dessutom dåligt 1:a nio och i stormen var det då inte så lätt! Jag vände på +6 och var då mycket irriterad på min dåliga golf! Det blåste så mycket så att bollarna inte låg still på green så på 8:an vattnade de mellan bollarna. På 8:ans tee var 5 bollar och väntade! 1:a nio tog 4 timmar att spela! Sen sista nio spelade jag bra och gick på par. När jag sen kom in på visade det sig vara helt ok i blåsten och jag låg på 11:e plats efter första rundan. Sista nio gick snabbare och spela, recipe bara 3 tim… Det är inte varje dag man går en 7 timmars runda!

Andra dagen var det betydligt bättre väder, viagra order nu jäklar var det dags att spela bra golf! Jag hade ju det bästa förutsättningarna eftersom greenerna var snabba och hårda och det i stort bara var jag som fick stopp på bollen på green! Jag började ok, medstore men sen på 5:an hade jag 9 slag! Detta utan att slå bort en enda boll! Bara massa trams! 5 över på 1 hål jäkla skit! Gjorde sen en dubbel på hål nr 7 så efter 9 hål var jag +8 spelade sen upp mig och efter 15 hade jag gjort 2 birdies och var då +6. Sen avslutade jag med 3 idiotbogeys och blev +9! Då var jag arg! På grund av de jobbiga vindarna och tuffa flaggplaceringarna så var scorerna höga så jag klarade cutern trots min 9:a och mitt urusla spel! Jag fick alltså en chans till! Kul!

Sista dagen var Pappa, Fanny och Dala och tittade! Nu var det ju bara ut och köra! Började med par och limmade vid flaggan både 2:an och 3:an. Ha nu tålamod så går puttarna snart i tänkte jag! Allt kändes kanon! Sen kommer vi då till hål nr 5 igen! Slår mig mitt i fairway, gott nu ska jag ha en rejäl revansch på det här hålet, men icke! Slår ett skitslag ner i bunkern för att sen treputta mig till en dubbel! Dagen fortsatte i motvals, inte en enda birdie! Det var tuffa förhållanden, men jag tyckte att jag borde presterat betydligt bättre alla dagar! Nina Reis var hemma och gästspelade och vann!