SAS Masters i Finland

I torsdags var det Pro Am. Jag spelade med tre mycket trevliga finska herrar. Alla spelade rätt så bra och vi hade en kul dag på golfbanan i kanonväder.

Tävlingen började i fredags. Inspelen och Pro Amen hade gått bra och jag var laddad till tusen. Jag började med ett rätt så ok utslag på 1:an, buy cialis tyvärr studsade bollen och la sig bakom ett träd, men jag lyckades chippa fram den bra, 2m från flaggan och treputtar där ifrån! Kul att gå därifrån med en dubbel! Efter att då missat en halvmetersputt på 1:an blev jag alldeles skakis på puttarna. Försökte vara bestämd, men jag kunde inte se linjerna och blev livrädd så fort jag fick en putt på 0,5-1 meter. Hela första dagen var spelet ganska så vingligt. Mina slag var sådär, men missade jag green så var jag mycket bra både på chip och bunker, men det hjälpte inte när jag inte fick bollen i hål! Jag slutade på +7. Det var höga resultat så jag var inte helt borta.

Andra dagen började också knackigt, jag var +3 efter 5 hål. Sen mellan 5:an och 6:an mötte jag Kajsa Götman. Hon hade inte gått ut än och sa, Sandra, nu har vi birdiebett idag! Ok sa jag och gjorde par på 6:an. Sen kom jag in i ett stim! Gjorde birdie 7,8,9, par 10:an, birdie 11:an, bogey 12:an och sen eagle på 13! Allt bara flöt på! Ut på fairway, in på green nära pinnen och i med puttarna! Så enkelt var det! Gjorde par på 14. Sen började eländet igen… Jag treputtade på 15 och sen slog jag snett på 16, toppade över green på 17 och på 18 vilket resulterade i fyra raka bogeys sista fyra. Attans att jag inte kunde hålla mig lugn! Jag som hämtat mig tillbaka Så bra! Var ju -2 efter 14 hål, då ska jag ju bara fortsätta att köra på! Jag var då efter 2 dagar +9 och klarade cuten precis…

Sista dagen är inte så mycket att snacka om… gjorde par ettan, treputt tvåan och sen en 4 putt på 3:an efter att slagit upp bollen bra på två på par-femman. Då var jag +2 när jag enkelt kunde ha varit -1 om jag hade 2-puttat! Sen följde jag upp med två par. Efter det kunde jag inte spela, slagen var dåliga och puttarna katastrof! På 13:e hålet slog jag out of bouns 2 gånger! Först på utslaget, sen var min andra boll från tee ett kanonslag och jag hade en järn åtta kvar på ett par 5 hål. Planerade att slå slaget lugnt och fint lite kort om pinnen. Jag låg på fairway och slog ett helt perfekt golfslag rakt mot pinnen och hinner tänka, underbart den måste vara hur bra som helst! Bollen landar 1 meter bakom pinnen och studsar out, igen! Jag har ju bra stopp i bollen och speciellt på de greenerna, men just där jag landade var det stenhårt! Gick där ifrån med 9 i!

Jag avslutade i alla fall med 3 bra par, men det är en runda som jag redan glömt! En dålig dag på jobbet… Nu ska jag vara lite ledig! Skönt 😉

Kram kram