Sandras Höstscramble

Så var det då dags för årets upplaga av Sandras höstscramble! I år gick tävlingen såklart på nyöppnade Vårgårda Gk. Banan som bara varit öppen 2 månader var redan i fantastiskt skick! Greenerna rullade som bare den! Alla var som vanligt pigga och glada! Det var samling kl 12 då jag bjöd på korv som var sponsrad av Ingemar Johansson i Sverige AB. Jag talade då om vad som gällde för dagen och rundan samt delade ut färdkostpåsar, pharmacy som Jalle Hovisalo och Team Sportia Alingsås hade skänkt innehållet till. Sen var det dags för lite uppvärmning på rangen och lillbrorsan Peter (Caveman) visade upp några av sina monsterdrivar! De som ville fick även testa hans förlängda 6 graders driver… Regnet hängde redan från början i luften, ambulance men höll sig borta mestadels av dagen…

Spelformen var som vanligt 4-mannascramble och det var 9 bollar i startfältet. Under spelets gång hade vi lite extra tävlingar så som närmast hål och längsta drive. Vi hade även på ett hål att alla skulle få gissa hur långt de skulle slå och sen mätte vi den verkliga längden. Det var intressant för jag kan väl säga att det inte var en enda kille som gissade rätt. Alla trodde att de slog längre än vad verkligheten visade 😉

Mamma, Pappa, Mia, Claes, Lena, Anders, Marcus och jag for runt, serverade fika och kollade läget så att allt flöt på och alla hade det bra! Vi hade fått låna en 4-hjuling och en annan terrängbil utav Börjessons ATV, en 4-hjuling från Fredrik och en bil från Vårgårda Gk. Det var kanon så vi lätt kunde ta oss runt på banan!

Efter en lyckad dag på banan bar det iväg till Alingsås golfrestaurang, där Katarina hade gjort en fantastiskt vacker höstdukning! Vi avnjöt en mycket god middag och efterrätt 😉 Där efter hade jag prisutdelning, lottdragning och senare auktion. Som vanligt var det ett otroligt fint prisbord!

Hela dagen och kvällen var kanon och jag kan inte med ord tacka alla som var med och som skänkt priser och alla som hjälpt mig runt om kring! Ni är bäst!

Så här blev ställningen efter spelet:

1:a Martin, Bo, Axel och Peter
2:a Jalle, Krister F, Ingela och Carina
3:a Erna, Stephan F, Lisbeth och Douglas
4:a Janne N, Christian, Torvald och Stefan N
5:a René S, Irma, Britt-Marie och Fredrik
6:a Stefan S, Lasse, Janne och Sonny
7:a Kurt, Jocke, Lars-Ove och Göran
8:a Inge, Maja, Agneta och Christer S
9:a Karin, Claes-Göran, Lena och René O

Längsta drive vanns av Carina och Lasse
Närmast hål sitter tyvärr kvar på 4:an… hjälp mig någon att komma ihåg…
Gissad drive vanns av Karin och Agneta som båda hade rätt på metern!

På kvällen tillkom även:

Britt-Marie, Emma, Ulrica, Marianne och Göran, Susanne, Christer, Sara och Björn

Ett stort tack till Vårgårda Gk, banan är kanon och fick mycket beröm utav spelarna!
Fantastiskt tack till Katarina och Christer på Alingsås golfrestaurang! Maten och allt var tipptopp som vanligt!

Tack till det otroliga prisbordet! Bättre än någonsin! Extra tack till Team Sportia för träningsmaskinen som gav en otrolig summa på auktionen.

Tack till alla som var med och till er som bjöd på auktionen ni är inte sanna! Speciellt tack Dala! Det är väl den dyraste träningsmaskin någonsin…

Tack igen till er som hjälpt mig att göra denna dag så kul och bra!

Tack också till alla er som jag vet ville vara med men som hade förhinder pga resor eller annat! Välkomnar er till nästa år!

Tack till Paula Andersson, Gunvor och Birger Petersson, MKAB och Mäklarhuset som trots att ni inte kunde komma sponsrade med startavgiften.

Tack alla som varit med och sponsrat denna dag:

Vårgårda Gk
Golfrestaurangen Alingsås
Team Sportia Alingsås
Patina AB
Restaurang Fond
Avalon Hotell
Hardrock Café
Liseberg, Rondo
Jalle Hovisalo
Momenti Liberi
Centrum Manufaktur
Träteknik AB
Susanne Olsson
Statoil Göteborgsvägen
MKAB
Lisbeth & Jonas
Didrikssons Regnkläder
Inovative Products
Vilax AB
Ingemar Johansson i Sverige AB
TH Petterson AB
Sävelunds Svets och Montage AB
Hurre
Glasshuset Göteborg AB
Lena Bergsten
Börjessons ATV
Börjessons Bil Alingsås

Tack och en stor kram till alla som på ett eller annat sätt är med och hjälper mig!

(Bilder från dagen finns snart under ikonen ”Bilder”)