Sandras Höstscramble 2007

Den 6:e oktober var det dags igen för min sponsor tävling. Den gick av stapeln för tredje året i rad och vädergudarna var som vanligt med oss, drugs soligt och fint! Det spelades fyrmannascramble. Bollarna var väl ihoplottade och det resulterade till att det blev väldigt spännande in i det sista!

Utöver tävlingen hade vi närmast hål på 3:an som vanns av Britt-Marie Nilsson och Inge Dahlgren, på 6:an var det dags att utmana mig. Jag slog ett slag från gul tee i varje boll och det gällde för de tävlande att komma närmare. Det var åtta stycken som slog mig. På 9:an hade vi längsta drive som vanns av Daniel Ericsson och Susanne Andreasson. Efter 9:an serverades det kaffe och då hade vi även lite andra småtävlingar. Sedan på 14:e var det dags för längsta drive igen och även denna tog Susanne hem och på herrsidan vann Johan Gronowitz. Sen var det närmast hål på 15:e som också vanns av Susanne och Johan.

Dagen till ära fick vi låna en fyrhjulig motorcykel av Anders Lekmark på ATV Börjessons Bil. Detta gjorde det lättare för oss att hålla kontakt mellan bollarna.

Det var kanon resultat som kom in. Som segrare stod tillslut Britt-Marie Nilsson, Fredrik Rahmberg, Lena Lindqvist och Agneta Kjellberg. På andra plats med exakt samma resultat fast sämre handicap kom Stefan Sieczkowski, Lasse Davidsson, Daniel Ericsson och Johan Gronowitz. Tredje priset togs hem av Inge och Maja Dahlgren, Pelle Hallin och Peter Carlborg.

Dagen avslutades med en fantastisk måltid på Golfrestaurangen. Det var ett jättefint arrangemang, där Catarina och Christer Sedbo och Maggan Tilly skall ha en stor eloge.

Tack för det mycket fina prisbordet som sponsrades av:
Mamma, Pappa
Knistad Hotell och konferens
Avalon Hotel
Restaurang Aveny No 1
Hard Rock Café
Golfrestaurangen
Agneta Kjellberg
Patina AB
Team Sportia
Menigo
Glasshuset i Göteborg
Börjessons Bil
Axenti
Kema Storkök
Träteknik
Maskinkonstruktioner
Ce Si Bon

Jag vill även tacka Team Sportia för trampmaskinen som gav mycket fin utdelning på aktion. Tack Janne Nilsson för att du höll i auktionen som sedan fortsatte med resterna från prisbordet.

Tack snälla Jalle för innehållet i färdkostpåsarna!

Tack Brämhults för den goda juicen!

Tack René Sköld för att du betalade startavgiften trots att du inte kunde vara med och spela!

Jag vill tacka alla som gjorde detta till en toppendag!
Marianne Tidén, Annika Fritzson, Krister Fredén, Stefan Forsström,
Maja & Inge Dahlgren, Pelle Hallin, Peter Carlborg,
Janne Sturehag, Christer Sedbo, Janne Nilsson, Göran Hjelm,
Lars-Ove Carlsson, Kari Hirvonen, Jocke Persson, Kurt Andersson,
Fredrik Rahmberg, Britt-Marie Nilsson, Lena Lindqvist, Agneta Kjellberg,
Jonas Magnusson, Lars Backström, Susanne och Lennart Andreasson,
Stefan Sieczkowski, Lasse Davidsson, Daniel Ericsson och Johan Gronowitz

På kvällen tillkom även:
Marie Schiller, Pia Hedberg, Britt-Inger Sturehag, Kajsa Nilsson, Susanne och Anders Liljedahl, Ulrica Davidsson, Claes Fritzson, Göran Tidén
Tack Mamma, Pappa, Mia och Marcus för hjälpen under dagen!

Vill ni se bilder från denna dag: gå in på ”BILDER07” längst upp till höger på startsidan.

Kramar från Sandra