Sandras Höstscramble 2006

Nu var det åter igen dags för min sponsor tävling. Liksom förra året var vädergudarna med oss, ed trots att det var 13 oktober var det soligt och fint! I år spelades det fyrmannascramble. Bollarna var väl ihoplottade och det resulterade till att det blev väldigt spännande tillslut med mycket jämna resultat.

Utöver tävlingen hade vi närmast hål på 6:an som vanns av Stefan Sieczkowski, längsta drive på 9:an vilka vanns av Titti Andersson och Kurt Andersson. Kurt vann även rakaste drivern på 10:an. Efter 10:an serverades det kaffe och då hade vi även lite andra småtävlingar. Sedan på 17: hålet var det dags för mig att utmana alla på närmast hål. Jag slog ett slag från gul tee i varje boll och det gällde för de tävlande att komma närmare än mig. Stefan Sieczkowski, Sören Andersson, George Tegstam, Johan Hartman och Jörgen Gannerud höll nerverna i styr och slog mig.

Dagen till ära fick vi låna en fyrhjulig motorcykel av Anders Lekmark på ATV Börjessons Bil. Detta gjorde det lättare för oss att hålla kontakt mellan bollarna.

Det var kanon resultat som kom in. Som segrare stod tillslut Jalle Hovisalo, Janne Sturehag, Christer Sedbo och Janne Nilsson. Första pris var en tripp till Pappas hemmaklubb, Knistad Golf & Country Club. På andra plats kom Anna & Johan Hartman, Lena Lindqvist och George Tegstam. Tredje priset togs hem av Stefan Sieczkowski, Christoffer Jansson, Christer Petersson och Peter Carlborg.

Dagen avslutades med en fantastisk måltid på Golfrestaurangen. Det var ett jättefint arrangemang, där Catarina och Christer Sedbo, Maggan Tilly samt mästerkocken Thomas skall ha en stor eloge. Den fina uppdukningen hade gjorts av Maggans dotter Sara. Kvällen flöt vidare med ett glatt gäng!

Tack för det mycket fina prisbordet som sponsrades av:
Mamma, Pappa
Knistad Hotell och konferens
Teamsportia
Börjessonsbil
Jo Farelli
Axenti
Storköksgruppen
Kema Storkök
Träteknik
Maskinkonstruktioner
Järnartiklar
Holtz produktion
Ce Si Bon

Jag vill även tacka Ingemar Gustavsson, Vantage för högtalarna som även i år gav mycket fin utdelning på auktion. Tack Martin och Ken för att ni höll i auktionen som sedan fortsatte med resterna från prisbordet.

Tack snälla Jalle för innehållet i färdkostpåsarna!

Vill tacka alla som gjorde detta till en toppendag!
Stefan Sieczkowski, Christoffer Jansson, Christer Petersson, Peter Carlborg
Titti & Sören Andersson, Sture Hansson, Peter Bengtsson
Pelle Hallin, Jörgen Gannerud, Sonny Apoy, Ingemar Gustavsson
Anna & Johan Hartman, Lena Lindqvist, George Tegstam
Erna &, Stefan Forsström, Maja & Inge Dahlgren
Jalle Hovisalo, Janne Sturehag, Christer Sedbo, Janne Nilsson
Lars-Ove Carlsson, Kari Hirvonen, Jocke Persson, Kurt Andersson
Ken Petersson, Martin Trägårdh, Christer Fredén, Pepino Spitale

På kvällen tillkom även:
Marie och Sebastian Schiller, Claes Petersson, Pia Hallin, Birgitta Tegstam, Lotta Hovisalo, Britt-Inger Sturehag, Kajsa Nilsson, Tina Petersson, Britt-Marie Trägårdh, Lilian Spitale, Susanne och Anders Liljedahl, Susanne och Lennart Andreasson.

Tack Mamma, Pappa, Mia och Marcus för hjälpen under dagen!

(Bilder kommer strax! )

Kramar från Sandra