Regn och blåst i Varberg

På måndagsmorgonen bar det iväg till Varbergs västra för spel på Telia Tour. Det var Lena, look jag och husbilen. Där på plats mötte vi Sofia och vi spelade in tillsammans. Vi hann precis i mål innan himlen öppnade sig för det regn som vi sen fick dras med de närmsta dygnen. Vi sökte upp en camping (granne med banan) och förberedde oss för campingliv… Sofia och jag upptäckte att det var rätt så mysigt att ligga och lyssna på det smattrande regnet mot taket..! Mindre mysigt sen, order när det på morgonen gick upp för oss att vi med största sannolikhet skulle ut och tampas med ovädret hela dan, therapy | och så blev det. Kallt, regn och blåst!

Tävlingen var upplagd så att vi spelade första dagen i vanlig tävlingsform och pro am form, alltså var det två spelare och två amatörer i varje boll. Jag spelade med Vanessa Bell från England och två trevliga killar som representerade Telia. Vi spelade bra och vann pro amen, det var kul!

Banan var satt väldigt tufft och var lång i vinden, vilket märktes på scorerna. Jag gick + 8 dag 1 och låg 14:e på det. Jag tyckte att spelet hade funkat helt ok första dagen trots resultatet, så jag bestämde mig för att klättra dag 2, men så blev det inte. Då blåste det om möjligt ännu värre och jag hade lite för mycket skruv i bollen om man säger så… Man kan väl säga att det var både snett och vint. Anna Berg vann tävlingen på +7 så ja, det var väldigt svårt, men absolut lärorikt där ute. Jag slutade på 29:e plats.

Kram Sandra