Lycke!

Så var det då äntligen spel på Lycke! Det som jag så länge sett fram emot! Jag och Gustav hade varit där och spelat i somras så det var inte helt obekant som jag kom ut på banan under inspelet. Jag spelade in både måndag och tisdag. Banan var som väntat fin! Inspelen kändes sådär, cure jag slog inte bollen som jag ville! Fick lite smått panik, det brukar ju alltid kännas bra innan och sen gå skita sig… nu var det dåligt redan innan… Under andra inspelet var Pia med mig som sedan också skulle vara caddie. Vi la tillsammans upp en spelplan som verkade klok och hon fick mig att känna mig trygg trots att inte allt kändes perfekt! Jag bodde hemma första delen av veckan, det är ju bara en timma att köra så på onsdagen åkte jag förbi Anders och så fick han kolla över svingen och gav mig lite små tips att tänka på. När jag sen kom tillbaka till Lycke för att träna under onsdagen kändes allt bra igen!

Torsdag morgon 07.50 var det dags att slå ut! Mamsen och jag bodde då i en sommarstuga i närheten av banan som en familj så snällt lånat ut. Det var perfekt att slippa köra så tidigt på morgonen! Självklart var det lite extra spänt eftersom det var en stor tävling och så på ”hemmaplan”. Jag hade redan så tidigt på morgonen liten klunga av publik! Mycket uppskattat! Jag spelade helt ok första dagen gick -2 med bud på bättre, banan var inte så svårt uppsatt, men bollen ska ju ändå i hål!

Dag 2 var jag spänd redan från början… började med 2 dåliga bogeys! Sen flöt det på bra ett tag med ett gäng par sen blandadejag birdies med bogeys. Jag tappade sedan mot slutet, det var synd. Kände på mig att det krävdes under par för att vara vidare till finaldagarna, och det smög på med bogeys och bidiesarna lös med sin frånvaro. Jag blev totalt +2 och cuten blev -1 så det var tråkigt! Det var hur som helst en fantastiskt kul vecka 😉 Jag känner verkligen att det är på europatouren som jag vill spela!

Kul att så många var och tittade och ledsen att göra helgbesökarna besvikna att jag inte fick spela lördag, söndag! Får bli nästa år!!!

Kram