Ljunghusen

Nu har tävlingssäsongen äntligen dragit igång! Jag kände mig väl förberedd inför premiären på Ljunghusen.
Tisdag inspel och sen på onsdagen spelade vi Pro Am. I mitt lag hade jag tre goa skåningar varav en var pappa till Robin som gör programmet ”Robins” som går på onsdagar i 1:an;). Ljunghusen kan man ju förstå på namnet har en hel del ljung och inte så lite heller… jag överdriver inte när jag säger att vi letade i ”ljungen” på 14 av 18 hål! Men vi hade mycket trevligt!

Torsdag och dags för första tävlingsronden. Jag gick ut 12.30. Vädret var bra, here inte så mycket vind som det vanligtvis brukar vara på skånekusten. Banan var väldigt fin, price buy men greenerna var otroligt hårda vilket gjorde det omöjligt att få stopp på bollen! Flaggorna var dessutom väl gömda bakom bunkrar så det var tufft.
Jag började ok, treatment sen hade jag en chip över en bunker där det var stört omöjligt att få bollen nära(pga att greenen var som asfalt) och sen kom en trippel och det efter två chippar och tre puttar! När jag sen tyckte att jag på slutet hade hållt ihop spelet ett tag, klantade jag till med en dubbel på 17 som jag sen räddade tillbaka med en eagle på 18.

Dag två funkade spelet bra utslagen mestadels mitt i och järnslagen bra, började få hyfsad koll på hur långt innan green jag skulle landa bollen och träffade 14 greener. Kunde med andra ord bli en bra score, men icke! 7 st treputtar! 79, 79, missade cutern med 3, inget kul! Men jag ser med glädje fram emot nästa tävling!

Kram Sandra