Kvalet och tiden efter

Återigen fick jag packa mina väskor och åka ledsen, ampoule arg och besviken hem från kvalet. Den här gången var jag helt säker på att det skulle gå vägen! Jag tyckte att jag var mycket väl förberedd och allt kändes ju kanon! Det som jag laddat och kämpat för hela hösten var över och visst har jag varit besviken på kvalet flera gånger innan, men den här gången var jag rent ut sagt förkrossad!

Jag åkte hem, började jobba på Bolagsstiftarna, firade jul och jobbade en och en halv månad till. Skönt att tänka på lite annat och få in lite kosing!

Hade mycket tankar och ideér om hur vintern skulle se ut… Jag har ju alltid gillat att träna fys och hade funderat lite på att någon gång utbilda mig till PT, Personlig tränare inom fysträning. Jag fick ett ryck och anmälde mig till en utbildning och började 2 v senare! Det har varit kanon och jag har lärt mig massor! Kan kanske jobba lite extra i perioder när golfen är lite lugnare. Hur som helst har jag ju lärt mig mycket om träning och hur kroppen fungerar som jag har nytta av i golfen! Jag har nu läst 3 intensiva, men roliga veckor i Göteborg och har 1 vecka kvar att läsa uppe i Stockholm. Den här vintern har ju inte varit som tidigare vintrar, men det jag har gjort har kännts kanon och jag tror att de drygt 2 månaderna med jobb och utbildning var precis vad jag behövde!

När jag sen åkte iväg med Öijared till Spanien var jag tok-laddad för golf och det var hur skoj som helst att träna och spela! Vi hade trots att det var svinkallt en fantstisk vecka på Panormica, Barcelona. Bara några få grader och påpälsad med 8 lager kläder, med sol och grönt gräs gjorde att det blev en toppenvecka efter denna långa och snöiga vinter!