Kändis-golf i Karlshamn!

Nu har jag massa skoj att berätta! Jag har varit på kändis-golf i Karlshamn! Jag blev medbjuden utav en av mina sponsorer, bronchi Didriksons regnkläder. Det var en match mellan tv4-sporten och svt-sporten med Peppe Eng och Christer Ulfbåge som lagledare!

Johan från Didrikson och jag åkte ner fredag och uppladdningen inför lördagens tävling var middag med lagen. Det var 6 representanter från varje kanal, Johan och Stefan från Didrikson och jag och en kille, Lasse Johansson som också är sponsrad utav Didriksons. Fredagen var mycket trevlig, god mat och stämningen var på topp! Tidigt lördag morgon var det avfärd till klubben och sedan frukost då lagen presenterades. Det var en kändis i varje boll. Vi spelade lagvis och sen hade kanalerna en inbördes tävling. Jag blev lottad ihop med Hans Fahlén och två killar från Karlshamn. Vi hade väldigt kul i bollen och Hans hade mycket att dela med sig av alla äventyr som han varit med om!

Jag spelade från röd tee och banan spelades väldigt kort, men det var kul för jag chansade en del och slog mycket drive och hade chans att nå green på flera par fyra och par fem-hål. Det blev inte alltid riktigt som jag tänkt mig… och scoren var väl sädår, men det var superskoj! Jag lyckades i alla fall träffa fairway och vinna längsta drive! De hade tagit förgivet att en kille skulle vinna så jag vann en herrpiké, haha!

På kvällen var det middag och prisutdelning, vi fortsatte sedan med champagne och dans! En kanonhelg jag sent kommer att glömma! Ett stort tack till Didriksons för att jag blev medbjuden på detta!

Kram Sandra