I ledning 1:a dagen på Bråviken!

Veckan började bra med en fantastiskt mysig Pro Am! Jag spelade med tre underbara oldtimers från klubben, seek Malla, store Ryde och Knud. Pappa var med och vi hade ortoligt trevligt!

Mattias Eklund från Öijared var med mig som caddie dag 1 och jag fick äntligen till en bra runda! -4 första dagen och var därmed i ledning efter rond 1 med 1 slag! Underbart att äntligen få känna sig nöjd! Det var otroligt kul!

Dag två var pappa tillbaka på bagen och jag började stabilt. -1 första nio och var då tydligen ett tag i 3 slags ledning. Gjorde tre stabila par hål 10, viagra 100mg 11,12, sen slog jag ett dåligt slag på 13 och tramsade till mig en dubbel. Bogey på hålet efter och sen en bogey på 17 vilket gjorde att jag kom in på +3 och hade tappat ledningen! Jag var nu två slag efter och i perfekt slagläge för sista dagen!

Vi åt en härlig kräft och grillbuffe med underhållning på klubben efter rond 2 och det var mycket trevligt! Så var det då dags för sista dagens spel, tvåbollar och jag gick med Sanna Johansson som låg 1 slag före mig i näst sista boll. Jag började svajigt från start, räddade par på 1:an, gjorde världens sämsta dubbel på 2:an, fint par på 3:an, dålig bogey på 4:an, slog bort en boll på 5:an, men räddade ändå en bogey genom birdie på 2:a bollen. Vilken mardröms start! Sen vaknade jag till liv och gjorde en birdie på hål nr 6! Då var jag tillbaka i gott spel och höll i det bra! Avslutade tyvärr med 3-putt 16 och en dubbel på 18! Slog ett kanonslag mot green, men låg i ruffen så jag fick gräs emellan och det blev en så kallad flyer som flög över hela green, bollen låg dåligt och jag gjorde chip, 3-putt! Mycket trist! Jag blev 13:e och 1 slag bättre hade räckt för att vara topp 10 och fått spela match-sm nästa vecka! Sanna höll i och blev delad tvåa, det var kul!

Jag måste tacka alla funktionärer! De har varit fantastiska! Jag har haft en egen hejarklack denna veckan med mina pro-am spelare i spetsen! Ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Bråviken!

Trots besvikelse så får jag väl ändå ta åt mig av det som har varit bra i veckan! Det var superhärligt att vara i ledning! Det är ju i toppen som jag vill vara!

Kram kram