Första tävlingen genomförd

Just nu sitter jag i ett hotellrum på flygplatsen och skall till Johannesburg, therapy tidigt imorgonbitti.. Jag har varit två veckor i Kapstaden, där vi bott jättefint med utsikt över havet nedanför Table Mountain..

Första veckan spelade vi nio hål på morgonen och hade träning på eftermiddagen.
Det har varit soligt väder och 30 grader varmt men sista veckan har det blåst mycket (storm)

I måndags spelade vi Pro AM..

Första tävlingsdagen var i tisdags där jag gick rundan på 80 slag, dvs 8 över par .. Jag började och slutade rundan dåligt och det var svårt att spela pg a vinden.

Andra dagen hade jag lärt mig vinden bättre, då det fortfarande blåste friskt.. Resultatet blev bättre och jag presterade fem slag bättre, 75 slag, vilket innebar tre slag över par .. Jag låg nu på 24:e plats.

Sista dagen var det mulet och inte så varmt. Detta innebar perfekt golfväder med lite blåst. Rundan blev ”blandad” med fem birdies , fem bogeys men avslutade tyvärr med en dubbelbogey på sista hålet och klarade hela rundan med två över par ..

Tävlingen gick bättre efterhand och jag hamnade tillslut på en 21:a plats !! (80,75,74). Detta är jag sammanfattningsvis nöjd med , trots den dåliga starten och med tanke på att detta var säsongens första tävling..

Kram Sandra