Första SAS Masters för iår!

Så var det äntligen dags för årets 1:a SAS Masters tävling! Denna veckan var vi i Mellerud. Mysig liten by mitt ute på landet, hospital dålig täckning på mobilen och skog och ängar överallt och knappt en människa man ser… Förutom på golfbanan! Tror merparten av Melleruds befolkning var funktionärer under veckan det var helt fantastiskt! Många härliga människor var där och hjälpte till! Mamma, salve Vickan och jag åkte upp på fredagen och spelade in.

På onsdagen spelade vi Pro Am. Jag spelade med 3 mycket trevliga herrar! Lars-Erik från Sotenäs, Eddie från Öijared och Göran som var från Mellerud. Vi hade en härlig dag med regn, regn och regn som tillslut övergick till solsken!

Dag 1 spelade jag rätt så bra, hade 16 greenträffar, men 36 puttar så det blev inte bättre +2. Jag låg runt 20:e plats och kände att jag hade alla förutsättningar för en fortsatt bra tävling!

Dag 2 öste regnet åter ner! Det var på och av med regnjackan hela rundan! Mitt spel från tee till green stämde inte riktigt denna dag, men jag puttade kanon! 27 puttar! Nytt rekord! Jag fick ihop +3 och låg kvar runt 20:e plats.

Sista dagen och solsken! Härligt! Jag var tokfokuserad och bestämd över att nu var det dags att spela bra! Allt kändes kanon! Pappa kom upp på morgonen för att titta! Jag började med stabilt ett par på ettan. Vinden hade vänt från tidigare dagar och vi hade nu medvind på hål nr två. Jag hade innan spelat detta hål som ett par 5, men denna dag gick det lätt att gå in på green på två slag. Jag hade 170 m kvar efter drivern och slår upp min j6 pin high på green och sänker putten! Härlig eagle! Spelade stabilt, gjorde två dåliga bogies på 6:an och 7:an, men gjorde sen birdie på hål 9 och 10. Efter 13 hål var jag fortfarande -2. Äntligen en bra runda på gång! Sen gjorde jag tyvärr 3 urdåliga bogeys de 5 sista hålen och slutade +1. Blev 22:a. Jag är väl inte jättenöjd, men 73, 74, 72 är ju min jämnaste tävling på många år! Känner att jag är på g! Ser nu fram emot Kungsbacka nästa vecka!

Kram sandra