Fjärde tävlingen Killarney

Sista och fjärde tävlingen spelades på en bana som heter Killarney. Den är klassad som 9:e tuffaste banan i Sydafrika. Jag måste erkänna att den var lite trixig på sina ställen… men otroligt fin!

Första dagen började jag bra, site var på par efter nio hål. Sista nio tappade jag tyvärr, find de blev några bogeys och någon dubbelbogey så jag avslutade på fem över 77 slag.

Nästa dag var jag super laddad, ambulance öppnade rundan med två birdies. På femte hålet slog jag en sådan där nybörjar drive som det bara var att skratta åt…

Jag slog en 20 cm torva en halv meter innan bollen, som sen for 40 meter bort vänster ner i ett vattenhinder. Det var ingen idé att droppa utan det var bara att gå tillbaka och slå en ny boll… På sjunde hålet kompenserade jag det usla hålet genom att göra en eagle. En trippel på tolfte hålet gjorde att jag denna dag med tre över sista nio och kom in på 74 slag, två över par.

Sista speldag och även hemresedag. Jag gjorde fem birdies, men kom ändå in på två över par, blandad kompott alltså. Detta resulterade till 9 över par totalt. Det gav en 31:a plats.