Fin-fin bana i England

Måndag morgon åkte brorsan Peter och jag till London. Flygresan gick bra och väl framme i London var det dags för premiärkörning på vänster sida. Lite nervöst i början, and men efter en dag och tre påkörda trottoarkanter hade jag kommit in i det.

Första dagen spelade jag Pro Am, sale pills det var mycket trevligt. Dag två tränade jag och dag tre spelade jag in, banan var mycket fin, bästa tänkbara kondition.
Bollen låg som uppeggad på fairway och greenerna var jättefina. Det luriga med banan var de otroligt saftiga ruffarna och den ständiga vinden som är i England.

Första tävlingsdagen var på fredagen. Jag gick ut på eftermiddagen, halv två. Jag startade med en dubbelbogie på första hålet. Efter nio hål var jag ett över par. Sista nio gick jag tre över. Tyvärr utnyttjade jag inte de relativt korta par femmorna med birdies det varvet…

Rond två var blandad kompott. Två dubblar en bogie och fem birdies… ett resultat på par vilket jag till slut var nöjd med. Cuten gick på ett over par så det blev tyvärr inget fortsatt spel för min del som blev totalt fyra över. Min bror skötte sig superbra som caddie !!

Det var jätte mycket publik och tävlingen var väldigt val arrangerad, det var kul! Det kan ha berott på att det var flera spelare från USA-touren med och spelade.
Bla Laura Davis och vår svenska Mimmi Hjort som till slut vann tävlingen för andra året i rad på 12 under par.

Kram Sandra