England – Chart Hills

Ny packning och sen bar det iväg till England. Malin Rydberg åkte med som caddie. Vi var framme vid banan strax efter 4, prostate tog med en macka ut i handen och sen gick vi runt banan på 1.50, innan det blev mörkt, det var nog världshistoriens snabbaste inspelsrond..! Det är en mycket trevlig bana vi spelar, kanske inte lika bra kondition som förra året, men ändå helt ok. Inte så typiskt brittiskt, mer likt en svensk bana.

Första speldagen öste regnet ner. Jag kikade ut när jag vaknade och tänkte att det kommer aldrig att gå och spela idag… Men det gjorde det, sju hål och utslaget på åttan hann vi med innan det blåstes av. Jag spelade grymt och var vid avblåset -1, vilket troligen var bästa scoren under regnperioden… efter regn kommer sol… och det blev klart väder till em, skönt, men jag lyckades med en trippel direkt och sen en bogey så vart man +3 likt förbaskat efter nio. Vi stegade på och hann 17 hål innan de bröt för mörkret, typiskt. Det var bara att gå upp dag 2, värma upp och spela 1 hål, par, +3 för rundan, käka frukost och sen var det dags att påbörja andra ronden. Jag låg helt ok med efter rond 1 någonstans mellan 20-30.

Andra rundan var blandad, spelet kändes rätt stabilt, men lite många onödiga bogeys avslutade med två par och en birdie, men det räckte inte, missade cuten med 1 slag. Den blev tillslut +7 efter att ha varit +5 efter första dagen med oväder gick den ner rejält dag två. Det räcker med en klarad cut för att slippa förkvala i Italien. Tråkigt att åter igen missa med ett…