En hälsning från två näst intill ihjälfrusna tjejer!

Har nog aldrig frusit så här mycket! Skulle gått ut kl 10.00, asthma men spelet blev uppskjutet till kl 12.30 pga regn, och åska. Team Karin Sandra värmer upp i regnet, stormen och de stackars 4-5 graderna och är redo för start! Börjar med stabilt par på 1:an! Jag som aldrig direkt fryser hade tappat all känsel i fingrar och tår redan efter 1:a hålet! Med 6 lager kläder på överkroppen så det knappt gick att svinga var jag ändå så kall att jag skakade! Vi försökte med allt! Hoppade, åkte skidor och boxades! Hjälpte inte, vi var sönderfrusna in till benmärgen!

Tro det eller ej så var ändå humöret på topp! Som vi kämpade! På hål nr 6, par 5 som jag vid bra förhållanden når på 2 slag, slog jag idag, drive, hybrid, järn 4 och var inte framme vid green! När vi hade slagit ut på hål 8 blåstes spelet av! Vi fattade först inte varför. Det var ju trots allt spelbart, jag menar stormen gjorde ju att vattnet sjunkit undan och vätan att bollarna låg still på green. De hade brutit pga kyla! De tyckte inte att vi skulle behöva utsättas för detta fruktansvärda väder! Tror nog att detta är 1:a gången i golfens historia som en tävling på såpas hög nivå bryts pga kallt väder!

Vi får nog ändå erkänna att vi tyckte det var väldigt skönt att åka hem och värma oss! Hela ronden ströks och nu är det bara att ladda om inför morgondagen! Enligt vädret ska det vara uppehåll imorgon, med bara 2 grader när det är dags för oss att gå ut! Håll alla tummarna och skicka oss lite varm och go energi!!