En hälsning från Sydafrika

Har nu varit borta snart 6 veckor, order det börjar kännas… Jag har det jätte bra, find men ibland, doctor ganska ofta faktiskt så saknar jag er där hemma! Första veckan i Johannesburg var det mycket träning, det var bra. Tävlingen började på torsdagen, söndagen och måndagen innan låg jag hemma i feber och med världens förkylning, trist! Sen var det bara att ta sig runt ett inspelsvarv och så var det dags för tävling.

Jag spelade ok första två dagarna, +1 och på par. Jag spelade tyvärr sämre den sista dagen, +7. Första dagen var jag +6 med fem hål kvar.
Jag gick alltså -5 sista fem hålen! Birdie, par, birdie, eagle, birdie! Det var häftigt! Mitt under tävlingen fick jag även problem med magen så det har inte direkt varit min vecka…

Nu är vi i Durban, här är det väldigt vackert! Skönt att kunna röra sig lite fritt. Här är det inte lika farligt som i Johannesburg, men självklart ska man vara på sin vakt… Imorgon startar tävling nr två här nere. Vi ska spela på Durban Country club, den är jätte-fin, men lite klurig, den är smal på sina ställen så det kommer inte att slås så många drivar för min del.
Här är det mycket varmt och fuktigt, nästan lika varmt som i Australien, fast fuktigare, man är liksom klibbig dygnet runt.

Jag mår mycket bättre nu fast förkylningen sitter fortfarande i. Ska nu hem och ladda inför imorgon. På måndag åker vi tillbaka till Johannesburg.

Om ni är intresserade hur det går kan ni klicka er in på den sydafrikanska tourens hemsida via ned blåa ikonen nere till vänster på min sida.

Kram sandra