EM i longdriving!

Samma dag som Täby slutade far jag vidare till New Castle för EM i Longdriving! Peter och Pappa flög från Köpenhamn samma morgon och jag flög från Skavsta till Edinburg på kvällen. Därifrån fick jag sen ta taxi i två timmar! Tur att flyget var billigt! Var framme sent och efter en tänkt sovmorgon, allergy som inte blev så lång… påverkades tydligen av det lilla jetlaget på 1 tim… så var det dags att åka till tävlingsarenan! Väljer att kalla det så! Det var en kanon range, viagra ed stor, platt, jämn och fin 😉 Killarnas tävling började på lördagen medans vi tjejer bara slog om startordningen för söndagens final! Det började bra! Jag var längst på mina 310 meter!

Värre var det för brorsan som slog riktigt svajigt! Papsen och jag var uppriktigt sagt riktigt nervösa! Vi kände inte igen honom alls! Det var snett och högt! Skyar som var högre än var de var långa ;)! Men han lyckades lyckligtvis få in en bra i varje set så han klarade sig vidare bland de 16 till söndagen! Puh… Bra gjort!

Söndag och dags för tävling! Killarna slog innan oss så uppladdningen var att heja på Peter! Den bästa uppladdningen för det gick bra! Han tog sig vidare till final och blev där delad 3:a vilket gav honom en plats i VM i Las Vegas! Jag var lite mer nervös än vanligt tror jag för jag hade problem med att träffa gridden! Snett och vint var det! Fick in 2 utav 6 bollar varav en på 288 m in i vinden som visade sig räcka till vinst! Helena Rhodin blev 2:a på 277 m.

Det var en superkul helg och jag hoppas på fler tjejer till nästa år! Det här med longdriving är ju hur kul som helst! Den känslan när man står på tee med full musik i högtalarna och man hör skrik från läktarna är oslagbar! Adrenalinet bara flödar!!!

Förstår varför engelsmännen är feta… har levt två dygn på vitt bröd och hamburgare, bästa uppladdningen om man ska slå långt, hehe!

Kram kram