Ekerum, Öland

Så var det då dags för Lena och mig att ta bilen vidare till Öland för spel på Ekerum. Lilian och Pepino var snälla och lät oss bo i deras mysiga stuga, prescription det var toppen! Första dagen var det inspel och dagen efter pro am. Pro amen spelades i scramle form. I mitt lag hade jag Anders, impotent Peter och Per, decease team 58, som de också kallar sig, mina nyfunna suportrar! Vi hade en fantastiskt trevlig dag med mycket skratt och bra golf! -14 gick vi brutto och då skall tilläggas att mina vänner hade 12, 13 och 14 i hcp. På det blev vi delad etta.

Sen var det då dags för tävling. Mina nya polare från pro amen var med och hejade på första tre hålen, det var kul! Jag började bogie, bogie, birdie, men sen kom en trippel och sen en bogie till så var man +6 efter 6, vände på +7 och gick sen -1 sista nio.

Dag två, kom igen nu, tänk på sista nio, det går att göra massor av birdies på den här banan! Tro det eller ej, men jag var även dag 2 +6 efter 6! Helt otroligt! Detta var ju inte sant! Varvade bogies med birdies och gjorde mitt första par på 13:e hålet! Gick -3 de sista 12 hålen så jag blev +3 den dagen, blandad kompott kan man säga! Att det alltid ska krångla till sig någon stans under vägen, kan det inte gå bra hela rundor någon gång! Så jäkla frustrerande!

Åter igen hem och ta nya tag, ladda inför England!