Botkyrka

Tisdag morgon skulle mamma och jag åkt till Botkyrka, anesthetist men vi tog det lugnt och började rulla efter lunch istället. Jag skulle ha spelat in på tisdagen men tyckte det var bättre att vila. Hade ju tappat rösten helt och var inte frisk från förkylningen.

Väl där uppe tyckte ledningen att jag skulle avstå från Pro Amen, skönt för mig att ta det lugnt och sen så är det ju inte så lätt att vara social när man inte kan snacka… Jag kollade in banan lite lugnt på eftermiddagen istället.

Sen start på torsdagen vilket var skönt! Mådde väl hyfsat, men var trött, hade inte sovit på en vecka pga hosta och halsont och backarna i Botkyrka gjorde det
ju inte bättre… Känns som man har noll kondis när man är förkyld! Höll däremot på att få fullständig panik på att inte kunna prata! Fjärde dagen med block och penna!

Jag spelade inget vidare dag 1, riktigt dåligt skulle man väl kunna säga, +10! Det är inget att skylla på, men jag var väl inte superstark… Dag två gick betydligt bättre, +1. Cutern gick på +8 så det var bara att åka hem. Det är lätt att vara efterklok, men jag borde kanske lyssnat på doktorn och varit hemma och vilat istället!

Det var block och penna i över en vecka. Nu kan jag snacka lite, men bör väl vara tyst så mycket som möjligt! Idag tisdag är jag fortfarande inte bra… har varit hos doktorn och det visade sig att jag har åkt på lunginflamation. Tur är väl det att jag nu har två veckor att ta igen mig på innan nästa tävling som går i Åbo, Finland.

Kram Sandra