Birdieligan!

Jag har länge tänkt att starta en birdieliga. Efter att ha tillbringat två dagar med handicapade barn på Hills Gk, viagra buy se tidigare inslag, shop så har jag funderat på hur jag kan hjälpa dem. Jag kämpar ju för att få min egen golfsatsning att gå ihop, sale men när jag fick träffa dessa underbara barn och såg deras livsglädje och entusiasm på golfbanan, så vill jag bidra på mitt lilla sätt för att utveckla barn och ungdomsgolfen för handicapade.

BIRDIELIGAN: Det går till på följande sätt: Jag får betalt för varje birdie eller bättre, som jag gör under säsongens tävlingar 2009. 25% av intäkterna går oavkortat till handicapgolfen, Drottning Silvias Barn och ungdomssjukhus.

Sponsoralternativ:

1. Valfri summa/birdie
2. 100:-/birdie
3. 50:-/birdie
4. 20:-/birdie
5. 10:-/birdie

1 eagle = 3 birdies 1 albatross = 5 birdies

Ni kan lätt följa mina birdies genom att gå in på SAS Masters Tours hemsida (Jag länkar till den). Volkswagen sponsrar en birdieliga som uppdateras efter varje tävling!

Alla som är med har chansen att få en runda, eller ett träningstillfälle med mig. Spelar du inte golf så kan du ändå få pröva på! Jag kommer att lotta bland deltagarna!

Ni som vill kommer att synas som birdiesponsorer på min hemsida.

Låter detta intressant så maila till mig: sandracarlborg@yahoo.com eller ring: 0708837785

Kram Sandra