Andra tävlingen – Panoramica

Lördagen den 7/5 bar det iväg för mig och Lena till Panoramica. Klockan 7.45 gick planet. När vi landade i Barcelona och äntligen fått ut vår hyrbil, buy cialis hade vi ca två tim att köra. Väl framme på Panoramica, here vid halv tre, find packade vi upp och sen tog vi en tur in till den ”stora staden” Vinaros. Vi kollade läget lite, handlade och åt en bit mat på en uteservering nere vid havet, mysigt! Vi bodde precis vid nionde greenen, så när vi sen var tillbaka gick vi de knappt 200m till övningsgreen och puttade lite.

På söndagen hade vi starttid kl 10, Lena hade också med sig sina klubbor och spelade. Banan var jättefin, inte så mycket hinder, men otroligt tjock ruff som var uppsläppt och fairway var på sina ställen mycket smal. Eftermiddagen ägnade jag åt chip och puttträning. På kvällen var Maria Bodén och Emma Zackrisson hos oss och åt middag, det var trevligt.

Måndagen och tisdagen spelade jag in ytterligare två varv och tränade närspel. På måndagskvällen var Lena och jag och åt hos Cissi Ekelund, Johanna Wald, Emma och Maria. Tacos, mums! På onsdagen var det pro am,jag tränade lite på förmiddagen och sen tog vi eftermiddagen
ledig, slappade lite vid polen och var inne i Vinaros en sväng.

Torsdag, första tävlingsdagen, start 8.10, första boll. Spelet fungerade bra och jag gick runt på 70 slag, 2 under par. Det resulterade till att jag efter 18 spelade hål låg på 23:e plats. Dag två svek mig slagen lite, men jag puttade desto bättre och jag kom in på par. Sista nio var jag nervös, jag ville ju så gärna och jag visste att minsta lilla misstag kunde förstöra chanserna för fortsatt spel. Cutten gick på par och jag låg 34:a på mina -2 totalt. Det var 60 + lika som gick vidare till dag tre och fyra.

Jag var inte till freds med mitt spel under lördagen, det blåste mycket och var kämpigt. Jag slutade rundan på fyra över par. Sista dagen kändes slagen bättre igen, men då var det puttern som svek istället, två över par. Efter alla fyra rundorna låg jag då alltså fyra över par. Detta gav mig en delad 59:e plats. Totalt sett får jag vara nöjd med min insats i Spanien. Mitt mål med tävlingen var att klara cutten och det gjorde jag med två slags marginal.

Nu är jag bara hemma och vänder. På lördag, 21/5 bilar pappsen och jag ner till Österrike och tävlar, sen veckan efter är det spel i Italien och direkt efter det kör vi vidare till Frankrike. Jag blir då borta tre och en halv vecka i sträck.

Åter igen, tack till alla er som följer mig. Det är härligt med ert stöd!

Kramar från Sandra