Allt går utan nyfödda barn!

Har nu varit hemma ett tag efter kvalet. Det gick ju inte så bra som jag hade hoppats… Jag kämpade på bra de första 3 rundorna, unhealthy gick några över par per varv, prostate men var ändå med. Jag spelade stabilt, patient hade runt 16 greenträffar per varv, men med 37-39 puttar kan det ju inte bli så låga scorer… kände mig rätt så lugn ändå och tänkte att rullar puttarna i så blir det kanon! Jag började även 4:e dagen på förkvalet stabilt med 7 raka par. Detta höll tyvärr inte hela vägen imål den här gången heller! Känns som historien upprepar sig gång på gång!!! Kan inte beskriva besvikelsen! Jag har ju jobbat otroligt hårt sista åren med alla delar i spelet, framför allt mentalt och den här gången trodde jag verkligen att det skulle gå vägen! Kände mig väl förberedd. Malin och jag hade en bra spelplan och allt kändes kanon, tyckte jag var lagom spänd och nervös…

Nu är det ju som det är och eftersom jag inte kan dra tillbaka tiden är det ju inget jag kan göra åt saken nu. Det är ju bara att tänka posivivt och göra det bästa av situationen! Den svenska SAS Masters tour är ju trots allt mycket bra! Jag har lyssnat en del på Raymond Ahlgren, mycket klok man! Han var en utav sommarpratarna på p1 i somras. Rekommenderar alla att ta en timma och lyssna på honom! Man ska inte se sig själv som ett offer, det som händer, händer för att du får det att hända! I hans bonus material pratar han med Lill-Babs och hon säger att allt går utan nyfödda barn! Ska tänka på det! Det är ju nu 2009, ännu ett år fullt av nya upplevelser och möjligheter!

Jag hade planer på att åka till Sydafrika i år igen, men de tävligarna är tyvärr inställda! Håller på att planera andra alternativ till träningsläger! Just nu varvar jag träning med jobb, men för att vara väl förberedd när säsongen sätter igång bör jag iväg och träna och spela där banor och väder är aningen bättre än här hemma i ruskiga Sverige! Just nu snöar det stora vita flingor!

Kram kram