2:a i Spanien!

Här kommer en liten hälsning från Spanien! Jag har varit här lite drygt en vecka nu och vi har det kanon! Solen skiner varje dag, vcialis 40mg men det är kallt, drug speciellt i vinden och det har blåst massor hittills! Klart det är bättre än regniga leriga Sverige! Nu i helgen spelade vi en tävling som träning innan kvalet. Första dagen blåste det storm. Jag började jätteilla och var +6 efter 9 hål! Usch det var inget kul! Jag kämpade på och gick -1 sista 9. Det var höga resultat pga blåsten så jag låg delad 2:a på +5, samma som Nella och Jossan som jag bor med nu tills Karin kommer.

Dag två var det fortfarande vind, men lite mildare. Jag spelade bra och var -2 efter 9, sen klantade jag till det lite sista 9 och kom in på par och låg då fortfarande 2:a fast nu ensam ett slag efter Monica från Danmark. Både dag ett och två slog jag bollen rätt så illa framförallt från tee, men lyckades rädda upp det ändå.

Sista dagen var jag jättetaggad! Kul att gå i ledarboll. Spelade stabilt hela varvet, men puttade dålig första 9. Vände på +2 med 3 3-puttar. Slog bollen riktigt bra! Skönt efter att slagit den lite knackigt de första varven! Monica hade en drömstart och var 3 under efter 4 hål så efter 9 hål var jag 6 slag efter. Sista 9 var det bara att jaga! Jag började med att missa en kort birdieputt på 10:an och 3-putta 11 efter slagit in på två på par 5. Var ganska så arg när jag gick av green! Gjorde ett lätt par på 12:an. Sen gjorde jag birdie, birdie, birdie, par, birdie, par, -4 sista 9, alltså -2 totalt! Blev totalt 2 slag efter Monica och ensam 2:a! Jag är nöjd med tanke på min mardrömsstart! Gick ju 3 under par de sista 45 hålen och då var de egentligen bara sista 18 som jag spelade riktigt bra golf!

Kvalet börjar den 14:e dec. Ska bli kul och spännande! Är lite nervös såklart, men ändå relativt lugn… än så långe…

Kram på er!