Reading Mode

Yes! Äntligen!!! 2013-06-27

Sandra

Yes! Äntligen!!! 2013-06-27

Yes! Äntligen!!! 2013-06-27

Äntligen bra spel! -1 idag och fortsatt spel imorgon! Underbart! Är i Botkyrka och spelar för 9:e året i rad. Spelade in banan i måndags. I tisdags var det Pro am, vi hade en superdag, mycket trevligt! I går började tävlingen. Gick första rundan på 4 över par och idag var det ju ett under och där med klarad cut! Så skönt! Jag hade en kille,Viktor från klubben här som caddie. Han var fantastiskt duktig! Han hjälpte mig att läsa greener, hade stenkoll på banan och lärde sig snabbt mitt spel :) Bella, Viva, Nella och jag spelade och tränade med några småtjejer från klubben i går efter rundan. De verkade superglada och jag fick ägna eftermiddagen sen till att skriva autografer ;) varenda junior på klubben hade ju fått nys om att det var min rosa bil och att jag i och med det var tjejen som slog så där långt :) I morgon är det dags för 3:e och sista rundan, ska bli superkul :) puss och kram