Reading Mode

Yeees! VM guld igen!!! 2014-09-24

Sandra

Yeees! VM guld igen!!! 2014-09-24

Yeees! VM guld igen!!! 2014-09-24

Är så lycklig!!! Vann första matchen mot Haley Vandenberg, ung ny, duktig tjej som kan bli farlig i framtiden! Sen var det dags för final mot Heather LeMaster. Hon som tog mig med någon meter förra året! Snacka om revanschsug!!! Jag har nog aldrig varit så fokuserad och bestämd i hela mitt liv! Jag skulle bara vinna!! Adrenalinet rusade i kroppen om möjligt mer än någonsin! Jag bara slog och slog, längre och längre! Så även Heather! Jag fick på en som kändes helt ok, 313, bollen efter slår Heather 315! Kollade aldrig på tavlan, men hörde publiken! Jag behövde mer!!! Fick in 333 på min 5:e boll! Mitt i en VM-final när det verkligen gäller hittade jag 20 yards till och vann tillslut med 17 yards!! Så jäkla underbart!!!! Tack till alla! Mamma pappa brorsan, alla vänner, sponsorer ja alla ni som gör detta möjligt för mig!!! Extra tack just nu till Steve Almo på Geekgolf, Peter Almgren, longbowgolf för fixadet av klubborna!! Cross för min outfit, Ecco för matchande skor, Hrzle för grym handske. Mamma och pappa för att ni gör min satsning möjlig! Puss och kram!