Reading Mode

Yeeeeees!!! Världsmästare igen!!! 2012-10-19

Sandra

Yeeeeees!!! Världsmästare igen!!! 2012-10-19

Yeeeeees!!! Världsmästare igen!!! 2012-10-19

Yes jag klarade det!!! Var så nervös hela morgonen! Slog inget vidare på uppvärmningen, var så laddad att jag mådde illa!!! Sen när jag kom upp på tee kändes det lite bättre! Kände att jag hade ett grymt stöd från den smockfulla läktaren!! Fick in första bollen ok, sen var det bara att ösa!! Inför sista bollen kollade jag på tavlan och såg att jag hade flera bra bollar så då kunde jag släppa loss ordentligt!!! 339 nådde sista slaget! Vinst och även finalrekord i ReMax World Champions historia :) jag är så lycklig!! Alla 6 bollarna mitt i gridden! Tack till alla som stöttat mig i detta :) Tack mamma, Fanny och Saga som är kvar där hemma! Saknar er här! Tack till Pappa, Peter och Maxe för supporten här idag!! Mycket tack vare er att jag pallade nervpressen!! Tack Carro för hjälpen med svingen, slår bättre än någonsin! Tack till mina underbara sponsorer där hemma! Tack till Almgren för hjälpen med klubborna! Tack till Steve och Geek, det nya brainerhuvudet går långt och rakt :) Tack Helena och de andra tjejerna för peppningen idag :) Tack till mina fantastiska vänner där hemma som alltid finns där för mig :) Jag är så lycklig!!! Nu ska det firas :) imorgon är det dags för brorsan i sistachansenkvalet, håll alla tummar!!! Puss och kram på er :)