Reading Mode

Vinst i longdriving på LET! 2012-06-10

Sandra

Vinst i longdriving på LET! 2012-06-10

Vinst i longdriving på LET! 2012-06-10

Efter två dagars kämpande på banan var det dags för oss spelare att tävla longdriving utför skidbacken :) Jag gick sista boll så det var bara att signera scorekortet och åka upp till toppen av backen! De hade byggt en liten tee där och utsikten var fantastisk! De hade fått nys om att jag var världsmästare så tv var där och intervjuade mig både innan och efter jag slog! Kul, men jag var inte riktigt beredd på det! När det sedan var dags att slå flödade adrenalinet och jag hade superstöd av mina hejande spelkollegor :) Jag hade ju bara min vanliga speldriver med mig, men jag fick iväg bollen 360m i regnet :) Det ledde till vinst med god marginal och jag fick 500 välbehövda euro :) Jag har haft en kanonvecka här i Slovakien, så kul att vara med lite i hetluften igen här på Europatouren! Jag verkligen älskar det :) Skönt med vinst i longdriving då jag fortfarande kämpar med att få ihop det vanliga spelet på tävling, men jag är vid gott mod och känner att jag fortfarande är på rätt väg :) gå in och läs om mig på Europatourens hemsida :)http://www.ladieseuropeantour.com/main_article.php?id=60245&pid=1005