Reading Mode

Vidare till Semifinal och dagens längsta! 2014-09-22

Sandra

Vidare till Semifinal och dagens längsta! 2014-09-22

Vidare till Semifinal och dagens längsta! 2014-09-22

Såååå kul idag! Jag var supernervös hela morgonen. Kunde knappt äta och kände mig lite illamående. Fullt normalt ;) uppvärmingen kändes bra och när jag satte första bollen mitt i släppte det lite! Fortfarande var det såklart svårt att pegga bollen och adrenalinet rusade genom kroppen, men på ett härligt sätt! Jag fick in 332 i första omgången vilket sedan visade sig vara dagens längsta boll!! (Lägger upp bild på formatet.) Jag fortsatte sedan att vinna även min 2:a och 3:e omgång och är nu första seedad i semifinalen på tisdag! Vi är fyra tjejer vidare och jag möter Amerikanskan Haley Vandenberg i första matchen, 6 bollar. Lisa Vlooswyk och Heather LeMaster möts. Sen är två av oss i final, 6 bollar. Jag känner att jag får mer och mer fart för varje dag så det ska bli så kul på tisdag :) Värmer upp lite genom att hoppa på Tee ;) tydligen inte varm nog i den 40-gradiga värmen! Ser dock väldigt fokuserad ut!!