Reading Mode

Träning, träning, träning! 2013-02-28

Sandra

Träning, träning, träning! 2013-02-28

Träning, träning, träning! 2013-02-28

Fullspäckade dagar med golf och fysträning! Underbart! Kondition och rehab på morgonen, golf under dagen och styrketräning på kvällen. Är just nu mycket i Göteborg och tränar golf på World of Golf eller inomhus i Göteborgs golfhall. Äntligen känner jag mig så gott som återställd från min skada i magen. Jag har nu sista veckan även börjat gå på lite träklubbor :) Oftast kör jag gymträningen hemma på Hälsostudion i Alingsås, men nu i veckan var jag med longdrivingteamet och körde på Viscus i Göteborg. Vilket monsterpass! Jag har jordens träningsvärk och ont i varenda kroppsdel!! På söndag åker Carro och jag med ett gäng damer till Teneriffa på golfresa. Det kommer bli massa golf och jag kommer att hålla i fysträning för damerna. Ska bli skoj :)